Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Halvvägs

Nu är vi halvvägs

mellan vintersolståndet

och vårdagjämning

och ljuset äter en bit

för var dag av mitt mörker




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-06 15:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för din positiva, ljusa tanka. Ett ljus i mörkret!



@nn
2011-02-10

  anits VIP
Så fint skrivet om ljuset, som nu
kommer mer för varje dag...........
2011-02-06

  Aftonvännen
Det saktmodiga ljuset testar tålamodet i mörka hjärtan

inspirerande insikt
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP