Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten flicka

En liten flicka blir snabbt stor
flytter hemifrån och berättar inte var hon bor
mamman saknar dottern och börjar även fälla tårar
hon tänker tillbaka på alla somrar och vårar
och börjar tänka varje sekund och minut
och bestämmer sig att leta tills hennes liv tar slut
hon börjar att leta men hittar inget alls
hon börjar plöstligt få ont i sin hals
saknaden gör ont och är stor
hon hittar äntligen vart dottern nu bor
och åker dit och pratar en stund
och säger sedan att hon vill ta en blund
hon lägger sig ner och somnar så fint
hon börjar att le
sedan tar hon ett andetag de sista hon tar
dotterns mamma har nu levt alla sina dar




Fri vers av Ikka Lavén
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-07 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ikka Lavén