Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just the way you are

Jag saknade dig redan
från den stunden då vi
motvilligt
tvingade oss upp från
min obäddade säng,
när du satt
tio centimeter
ifrån mig i en
mörk bil
med din hand i min
och våra fingrar
ihopflätade
med varandra.

Bruno Mars - Just the way you are
spelades på radion,
en låt som alltid
har fått mig att tänka
på dig.
"Girl you're amazing,
just the way you are"
Var dom tvugna att spela den
just nu,
när du är på väg
bort,
från mig.

Snart skulle jag bara
ha kvar bilderna på dig
som har klistrat sig fast
på insidan av mina
ögonlock,
lukten av lycka på
mina kläder,
smaken av kärlek i
min mun,
tills jag får
uppleva livet,
igen.

En sista kyss,
för den här gången
och inte
för alltid.
Jag gick med
raska steg för att
slippa se
när tåget lämnade
perrongen
och ta dig ifrån mig.

Och oron sköljer över mig,
ännu en gång.
Hur ska jag leva med minnet
av henne,
som lämnas hos mig varje gång
du försvinner?




Fri vers av Kid
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-07 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kid