Den äcklige lille besserwissern, duktigaste lärjungen av alla.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den äcklige lille besserwissern, duktigaste lärjungen av alla.




AJA BAJA SA BROR DUKTIG

 

har du sett en farisé?

ingen är så klok som de

vet hur man ska leva rätt

expertis på etikett

kan man få en frisedel

bort från dessa kräkmedel?

 

 

LARZ GUSTAFSSON




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-07 19:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Besserwissers kommer i alla storlekar...kommer alltid att finnas, och man ska inte bry sig !!
2011-02-11

    Tea Alex
Det är en hårfin balans mellan att tillrättavisa någon i kärlek eller i högmod. Alltför lätt att dra ut bjälken ur sitt eget öga och sedan pressa in det i någon annans. "det var inte alls min bjälke! det var hans!!!"

Förstår din frustration. Ibland vill man helt enkelt mest vara ifred.
2011-02-09

  Mats Henricson
Håller med, fast jag tror inte att alla VET att de agerar som fariséer, det handlar en del om psykologi , jag vet inte om jag har några
"fariséiska" svagheter, men när jag för fram ett budskap så försöker jag,alltid, att inviga läsaren i ämnet INNAN jag presenterar min vinkling av det hela . På så vis undviker jag det "fariséiska" i att tala om ett ämne som läsaren , inte alltid, har tillräckliga kunskaper om ..
Bakgrundsinformation är oerhört viktigt om man ska vara trovärdig och om man är det så är man en liten bit från att vara farisé , anser jag....
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP