Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja.....läs så förstår du...


Andas med oss...

En gång ramlade jag ut och började andas.
Det är 25 år sedan nu.

För sex år sedan ramlade Emilia ut.
Nu skall ännu en ramla ut.

Och vi andas, alla tre.
Den som inte ramlat ut än andas fostervatten.

Typ som en abborre.
Medan Jag och Emilia andas som älgar och rådjur.

Det är inte lätt att förklara för en sexåring.
Som egentligen vet att man inte kan andas vatten.





Fri vers av Katrin
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-12 11:05



Bookmark and Share


  stig wikman
LJUVLIG TEXT
KATRIN.

KRAM FRÅN
FAFA.
2013-08-26

    ej medlem längre
Vilken gullig text, kanske jag förstår den så bra eftersom jag också haft 3 barn so "ramlat ut", jag själv väljer att säga "ploppat ut" *ler*
Jättefin text, kärleksfull, och grattis till den lilla i magen, om det är DU som är diktjaget.
2005-12-12

  Rachel Roth
vi andas med er som älgar och rådjur....Nu tar jag ett stort rådjurandning, eller andas de smått? ...lycka till med utramlandet....
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin