Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergångssången



God natt min lilla hjälte
Så svag, i din bädd
Var inte orolig
Pappa, han är här

Inget ska få hända,,
Dig min lille kung,
Jag håller dig handen
Lämnar dig aldrig för en stund

Somna in min prins
Dröm om ljusa dar
Var ej rädd för mörket
Du håller hand om far

Sov lilla pojken min
Far får ej ha kvar dig
Gud vill ha tillbaks ängeln sin

Sussa sött min stora skatt
Och kom ihåg
Jag kommer återigen hålla din hand


En annan natt










Fri vers (Spoken word/Slam) av Roadrunner
Läst 315 gånger
Publicerad 2011-02-08 00:05



Bookmark and Share


  minnesbilder
ÅH LINUS!
Gråter floder här, du är ju underbar! :)
<3
2011-05-05

  minnesbilder
<3
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Roadrunner
Roadrunner