Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag 8 februari - eget foto


Ljus åt tankarna

Ljuset ger tankarna kraft
så låt dem få breda ut sig
sträcka på sig
och ta ett kliv framåt

Mörkret finns inte




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-08 15:22



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbar bild dessutom!!
2011-02-11

  Eaglemountains VIP
Tack min vän!

Ljus är LIV! Ljus är kärlek! Ljus är kraft!

Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!
2011-02-11

    ej medlem längre
Vilken vacker bild!



@nn
2011-02-10

    ej medlem längre
Helt enkelt en strålande, fin dikt!




@nn
2011-02-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuset strålar ur raderna. =)
2011-02-09

  anits VIP
Underbart skrivet, ljuset kommer
mer och mer nu, mörkret försvinner
2011-02-08

  Monika A Mirsch VIP
underbart! ljuset har kommit åter i naturen och i din dikt!
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP