Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IAKTTAGELSER

väggarna tiger mot dig

du vill att de ska skrika

desperationen får dig

att tända eld på ica

fiskögon stirrar på dig

så tomma och så kalla

kan några händer nå dig

när du har valt att falla?

 

zombiesamhället kväver

men du vill kunna andas

vem vet om du ens lever

när morgondagen randas?

 

stenöknens hårda klippor

där alltför många krossats

är en teater där man

springer runt och låtsas

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 18:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra text
2011-02-12

  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP