Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDRA

så mycket romantik

till ingen nytta

så mycket värme i

min lilla hytta

så mycket gott

men ingen som vill dela

så många skivor

endast jag vill spela

 

en vän för livet

höves oss att hava

men vem kan hejda

framvällande lava?

vem blir min yukonsalva

när det bränner

när pulsen bultar:

mer än bara vänner...?

 

jag vet en man

som dricker té allena

en annan man

tangerar det obscena

i dessa dagar

härjar under sviden

en dröm om andra

vårkvällar i tiden

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-08 18:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant det du skriver..bra
2011-02-12

    Tea Alex
Ja, längtan efter närhet och gemenskap med andra människor - speciellt efter närhet med "den speciella någon" (som man säger på engelska) - kan bli en plåga om längtan blir får långvarig. Ärligt och rakt skriven.
2011-02-09

  anits VIP
Mycket fint och berörande
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP