Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVARTSMINKAD RYMD

jag vill sjunka in i

den natt som är du

den är inte stjärnlös

och jag är värnlös

jag vill segla in i

ett svartsminkat nu

känna doften av dig

när du klär av dig

 

 

jordgubbssaft till barnen

och rödvin till män

men en sådan man vill jag inte vara

jag är nöjd med din rymd

och färden i den

slutet blir det svåraste

att försvara

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-08 18:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En klar och tydlig längtans-tavla målar du här...du skriver bra!!
2011-02-09

    Tea Alex
Något pubertal titel, men jag älskar den ändå. Titeln alltså. Helt rätt för denna dikt. Det finns något orört och njutningsfullt i den här texten som berör mig. Vill ha en fortsättning.
2011-02-09

  anits VIP
Mycket vackert och tänkvärt
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP