Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du krossade mig.

Du krossade mig.
Tre sanna ord som gör oerhört ont.
Du krossade mig
utan att veta om det.
Fick mig att falla
att inte vilja resa mig upp.
Dina ord betyder ingenting
för dem är aldrig sanna.
Sagda för att behaga mig
men vad känner du?
Vad kände du?
Allt jag vet är att du krossade mig.
Nu ligger jag på marken
och ser ingen anledning till att resa mig upp.
Jag kämpar
fast i motvind.
Jag förtränger
men det kommer tillbaka.
Jag går runt med ett stort hål
som inte går att fylla.
För du krossade mig
och vill inte ha mig tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Pärlhalsbandet
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-08 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pärlhalsbandet
Pärlhalsbandet