Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKONSTLAD

jag såg in i okonstlat

oreserverat

jag såg in i skarpsynt

och ocensurerat

skenet kan bedra

vi är inte perfekta

vissa observationer

har varit korrekta

vänlighet och skönhet

en cool konstnärinna

hon är ambitiös och

har världen att vinna

ren och skärpt, koncis

mycket sofistikerad

jag tror samvaron

var gudomligt planerad

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/2 2011

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-08 18:26



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Wow, så bra! Man snärjs in, vill läsa mer - helst höra högläst - otroligt bra!
2011-02-09

    Tea Alex
Spännande.
2011-02-09

  Line W
Detta var jättefint!
2011-02-09

  anits VIP
Så vackert
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP