Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seende sanning

Att se dig
med öppna ögon
acceptera
det jag ser
är mitt ansvar
för mig själv..

Att se
att förstå
att vara sann
jag är
jag vet
jag vill..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra