Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HAT MOT MIG SJÄLV

snart är mitt liv här

på jorden slut

sanden i timglaset

rinner ut

blickar tillbaka

med vämjelse

blickar tillbaka

med grämelse

snart är min saga

på jorden all

går mellan hem, jobb

och saluhall

kanske jag dör av

ett slaganfall

vilken succé

och sån grand finale

snart är mitt jordliv

tillryggalagt

dagar försvinner

i hastig takt

misslyckandena

har duggat tätt

för att jag gjort på

mitt eget sätt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-09 21:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Livet är kort..gäller att passa på !
2011-02-11

  Mats Henricson
Vill bara stämma in, du är lite av en "religionens Sven Dufva" , du vägrar, hårdnackat, vika en tusendels millimeter från dina ståndpunkter och jag tycker, faktiskt, att det är STARKT !
2011-02-10

  anits VIP
att gå sin egen väg, göra det man
själv vill på sitt eget sätt, det är svårt
men du gör det, det är modigt
2011-02-10

  Elaine.S VIP
Du har verkligen smärtsamma insikter om dig själv
2011-02-09

    ej medlem längre
På så sätt... :)
2011-02-09

    ej medlem längre
Bra Larz ! Jag har lärt mig sent att man ska gå sin väg ! Hoppas på att få tillbaka mera på sätt !
2011-02-09

  Måna N. Berger
Men du kan ändå gå med rak rygg och vara stolt, "I did it my way" liksom! Tror inte du skulle ha velat gjort på något annat sätt ändå.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP