Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3

Jag önskar att jag kunde,
transkribera känslor.
Att uttrycka en liten delkänsla,
#)"!=.

Det är så frustrerande,
att stamma fram 1%,
av vad man vill säga.

Ord kan vara så fina,
men oavsett, så är de alltid
trubbiga och oprecisa.

Det måste finnas ett annat språk,
hur skulle man annars kunna,
förstå något?




Fri vers (Fri form) av Faldari
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-10 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faldari

Senast publicerade
5
4
3
2
1
* Se alla