Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som kommer


Alla hjärtans dag

Jag älskar att skriva poesi Jag älskar min vän Jag ringer varje dag till min mor Jag vänar om mina vänner Jag har insett att någon i min närhet är värdefull och det är du. Jag är tacksam för att jag är den jag är och att jag fått gåvan med att skriva ned mina tankar i ord och bild. Tänker på dom som ledsna är.












Fri vers av sajo
Läst 1154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-10 16:14



Bookmark and Share


    eva m h
Fint skrivet!
2011-02-11

  ULJO
Kärleken ska inte firas en dag utan varje dag.
2011-02-11

    ej medlem längre
Så insiktsfulla och fina är dina ord!


"Jag är tacksam för att jag är den jag är"


Du har ett ödmjukt sätt att se på livet ...


Applåder!



@nn
2011-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att fira en sådan fånig strunttradition som dessutom är kulturimperialistisk.
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo