Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULLUNGE

du är en gullunge slungad

mot asfalt och kullersten

och du hör rockbandet sjunga

om alltihop från en scen

du ser dig tecknad i texten

den speglar din situation

det gör dig vild som en vildkatt

och får dig att slipa klon

 

du är en kattunge nu

för du tassar din egen väg

du känner hotbildens realitet

men du är inte feg

där kommer mitzi dupree

dit hon går vill du inte gå

för du har slagit dig fri

och har helt andra mål att nå

 

 

du har en gullunges persikokinder

men vildkattens stil

jag ser dig tända på varje cylinder

som en vrålande bil

när det är motvind

som står för musiken

känns allting okej

bästa responsen man får från publiken

den kommer från dig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-10 16:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivet
2011-02-10

  MikotoMinagi
Mjau..
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP