Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L'angoisse



Jag är abstrakt
Jag finns inte utan dig
Jag är ett avgrundsdjupt svart hål
Jag får dig att skrika
Jag frammanar rastlösheten
Jag gröper ur din själ
Jag färgar all lycka svart
Jag tömmer ditt känsloliv
Jag är en sällsam drivkraft
Jag leder dig genom vansinnets portar
Visst känner du mig väl?




Fri vers av Lolita
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-10 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolita