Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erase

Det är skrämmande
hur allting kan förändras
så fort.
På mindre än en sekund
men vad som kan tyckas vara
en evighet
så är allt som
borta.
Ett oskrivet blad,
ett blankt papper,
allting utsuddat
men ej
raderat.




Fri vers av bellae
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-11 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bellae