Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtid

Prat snack lögner och svek
folk som babblar ljuger och förstör
förgör det som kan bli så fint
för all del men aldrig till min fördel
stormsteg stora som orden du spottar blottar alla fel du redan gjort
fördela allting lika fattiga blir rika
folk blir besvikna
skrattet som försvann fan att jag inte kan
åka i tiden rätta alla fel
blir det mycket bättre eller är jag redan hel?
ta bort all misstag och jag är en annan person en klon
av kött och blod lika men annorlunda
andra misstag begås fan dags att begrunda börja avrunda
kanske lika bra att vara som man är
har man tur kanske även jag blir kär
misstagens röst har skapat den du är på din ålders höst
gå tillbaka och det blir annat inte besannat
inte lärt dig det där som skapade besvär där
här och nu är perfekt så bra det kan va




Fri vers av El doctore
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-11 20:23



Bookmark and Share


    priscilla
me encanta
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

El doctore