Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När två människor väljer att vara ifrån varandra.


Frånvara

Frånvaro
iväg från vår
närvaro
vårt tillfälliga
härvaro
Sen fly till
en därvaro
fly från
allt vi har
glömma vem vi var
och det som skaver
är den dära frånvaron
som bröt tystnaden
när vi var tvugna att
vara frånvarande
från gemensamma dar´








Fri vers av john-erik
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-12-12 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john-erik