Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet egentligen inte vad jag är. Och borde egentligen inte ifrågasätta det heller. Men nu är det gjort.


Bara vara

Jag är bara

en vara,

en produkt

av min lukt.







Jag är

ett objekt

en förpackning

som läckt.




Fri vers av john-erik
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-12-15 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john-erik