Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR MUSIK

vår musik är tidlös

som vågen mot en strand

vår musik är enkel

som cirkus tigerbrand

vill du inte ha den

så gå nån annanstans

vår musik är tigersprång

och inte discodans

 

om du hör ett slammer

från källaren intill

är det fyra grabbar

som spelar som vi vill

inget plastiskt finlir

här går vi rakt på sak

källaren i dag

i morgon tar vi husets tak

 

man har sagt att punken

har spelat ut sin roll

detta visar bara

att vissa saknar koll

energidepåer

som aldrig sinar ut

ingen självutnämnd expert

ska täppa till min trut

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/2 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 11:38



Bookmark and Share


    Tea Alex
Äh fånigt - att säga att punken har spelat ut sin roll är bara fånigt. Är ju skrattretande. Finns ju massor av musik som gjordes förr men som fortfarande är stor. Mozart tex...han gör ju inga nya stycken nu direkt...? Hm...
2011-02-15

  Måna N. Berger
Rakt och ärligt, bra!
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP