Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÖN KRYPTONIT

ni är min gröna kryptonit

jag trillar nästan alltid dit

den lilla tuvan är en bit

av denna gröna kryptonit

ni frestar ständigt min aptit

jag finner inte nån retreat

och såväl helgon som bandit

bestrålas av vår kryptonit

 

 

när hela city gnistrar grönt

stan fylls av lättklätt, mjukt och skönt

blir hela centrum till en scen

entré för välsvarvade ben

sen radieras det för fullt

mitt känslomässiga tumult

avlägger ännu en visit

hos den gröna kryptonit

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-12 11:45



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja...vår är ju vår...så att säga...
2011-02-15

  Måna N. Berger
Även Stålmannen blev som bekant svag ibland..
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP