Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEKER MED TANKAR

åter till kärleksbreven i snön

fast den har smält för längesen

jag hade kastat yxan i sjön

för att jag var förloraren

åren har gått och mycket har hänt

allt jag har haft är minnena

nu har de hälsningar du har sänt

åter tänt eld i sinnena

 

åter till cloz och storstadens doft

åter till promenaderna

själen får falla tung som en sten

neråt genom dekaderna

vatten blir snö och bokstäverna

framträder snart i snökristall

vittnar om pojkens klumpiga kamp

vittnar om längtans blixtanfall

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-13 14:15



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh ja...minnen kan väcka känslor till liv...
2011-02-15

  mare VIP
Vemodiga rader
2011-02-14

  anits VIP
Vackert och vemodigt
nostalgisk längtan
2011-02-13

  Elaine.S VIP
En bitterljuv lek med tankar...
2011-02-13

  Måna N. Berger
Bitterljuv nostalgia..
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP