Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enligt nordisk mytologi - tro´t om du vill foto 13 febr 2011


Tre fimbulvintrar

Tre fimbulvintrar

ska vi få genomlida

Ragnarök väntar




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-13 15:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag minns som barn att vintrarna
var som dom varit dom två sista åren
En mycket fin haiku
2011-02-13

    ej medlem längre
Då blir det som vintrarna var förr med andra ord. Fin haiku!


@nn
2011-02-13

  Peter Olausson VIP
är vintern gnistrande vacker som idag, så må det vara. Och Ragnarök, med Heimdals hornstötar och Muspellsönernas eld, måste ju vara magnifik - om än det sista man får uppleva... - Tack för texten!
2011-02-13

  Kim VIP
blir det nästa också så åker jag utomlands, så det så!
2011-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att tro på nordisk mytologi.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP