Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIKA

du påminner om en vän

jag hade för längesen

hon blev den där sommaren

sen stack hon med den

så lika ni är, ni två

jag måste få titta på

din mun, dina ögon blå

men snart ska du gå...

ni liknar varandra mer

ju mer mina ögon ser

jag känner att jag dras ner

jag vet vad som sker

jag borde slå till direkt

och fråga om ni är släkt

men jag måste ha respekt

du blev nog förskräckt

du knappar på din mobil

att störa är ej min stil

jag känner mig så labil

och föga subtil

 

LARZ GUSTAFSSON   14/2 2011

 

Man ser vad man vill se, och så går man vilse.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-14 18:57



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Dubbelgångare, plötsligt ser man någon i vimlet, någon som absolut inte kan vara där, men ändå.. Din dikt är helt närvarande i den situationen.
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP