Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina känslor för dig

Mina känslor för dig skulle jag nog kunna kalla för kärlek.
När du ej är vid min sida så tänker jag på dig.
Jag vaknar om nätterna och önskar att du var vid min sida.
När du är nära mig får du mig att fumla och säga fel saker.
Du vill bara ha mig som din vän och det kommer jag att vara i alla väder, i både bra och dåliga tider.
Det är bara så jävla svårt att bära denna mask, att bara vara din vän när jag önskar så mycket mer.
När jag ser dig vill jag bara skrika så att hela världen hör mig och förstår att jag älskar dig.
När jag ser dig sitta i andras famnar känner jag ingen avundsjuka, bara en stark önskan att vara i deras ställe.
När jag ibland möter din sorgsna blick, vill jag bara slå armarna om dig och skydda dig mot allt ont.
Men din önskan att bara vara min vän håller mig tillbaka
Jag älskar dig, min vän




Fri vers av Sonny Andersson
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonny Andersson