Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var jag din

En gång var jag din
nu är jag ingens.
Bara min.
Jag var aldrig din
för du släppte inte in mig helt
du hade inte plats
för någon mer än dig.
Du gav sken
och lurade mig bra.
Du fick mig på fall.

När någon ger en ens hjärta
ska man vara rädd om det.
Det är ömtåligt
och man vet aldrig vad en annan person
har varit med om förut.
Om någon ger dig sitt hjärta
ska du inte leka med det.
Och när du inte vill
vara en del av det mer
lämna det försiktigt tillbaka
för det är lika ömtålligt som glas
och bakom hjärtat
finns en verklig människa.




Fri vers (Fri form) av Pärlhalsbandet
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-15 00:22



Bookmark and Share


    AA VIP
...så vackra ord. // AA
2011-02-15

    ej medlem längre
Oerhört vackra visdomsord.Tack för dem!!!
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Pärlhalsbandet
Pärlhalsbandet