Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mig själv. Uppföljare till \"Insikt\"


Daniel

Inatt är jag rädd
söndersvedd,förbisedd
..
Jag har allt jag kan önska.
Ändå beskriver jag min själ,
som en flaskpost av krossat glas.
...
Och det jag försöker säga
det där äkta jag sagt förut
Tycks inte passa med krossat glas
Och sipprar sakta ut.




Fri vers av philty_dan
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-12-13 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

philty_dan
philty_dan