Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nått gammalt nåt blått nått lånat

Du planterar gråsten
och förväntar dem att växa
Men jag vill inte se dig ledsen
så jag låter dig förväxla

En älskare för livet
med en dödfödd bror
även fast jag vet
precis hur gråsten gror




Fri vers av philty_dan
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-06 21:34



Bookmark and Share


    tehdog
Hej. Var nära att lämna spårlöst, men kunde inte låta det ske.

Rimmen skapar en fin rytm i texten. Känner texten till viss del också. Bra!
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

philty_dan
philty_dan