Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu när kylan har kopplat sitt grepp så längtar jag verkligen


På söndag, på söndag, på söndag

På söndag -
stänger jag igen
min dörr

På söndag -
är jag redo för att
åka mot värmen,
havet och sandstranden

På söndag -
gör jag uppehåll i mitt
skrivande här i Sverige

På söndag -
tar jag en välbehövlig semester

På söndag -
åker jag bort i 2 veckor
och kommer hem med ny inspiration

en kamera full med nya bilder

ett papper fullt med nya dikter

en reseberättelse om havet och dess
hemlighet

110215




Fri vers av sajo
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-15 07:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter härligt. Ha det så bra!



@nn
2011-02-17

  ULJO
Det låter härligt och inspirerande. Ha det så bra.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo