Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge upp.

Jag har sett dig le
med hela ditt ansikte
när jag kommer in

Jag har känt din hand på min rygg
när du försöker markera
ditt revir
och låta alla veta
att jag är din

Jag såg dina ögon igår
när de bad mig att stanna
och jag hörde vad du inte sa
när jag gick

Så förklara för mig en gång till
varför du inte bara kan ge upp
och låta det som är
bara vara?




Fri vers av Bell-Eve
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-15 11:14



Bookmark and Share


  F.
Kröp in under skinnet, omöjligt att inte beröras. Du är duktig!
2011-02-15

    ej medlem längre
Antagligen är det en slags stolthet,kärlekens hemlighetsmakeri med
i spelet.Hur som helst The show must go on! inget åldras så snabbt som lycka för att citera Oscar Wilde:
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Bell-Eve