Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite sent men, men, den har legat och skräpat ett slag


En ögonblicksbild av julen

Vitt ligger landet i julesnö,
vitt ligger landet i frid,
vintern har spridit sitt julefrö
som stannade tiden en tid.

En ögonblicksbild utav allt som kännts
både sorgen och lyckan är här.
Alla broar som byggdes och som har brännst
och broarna som inte bär.

En ögonblicksbild av ett strålande ljus,
som lyste fast mörkret fanns kvar.
Förvandlade vitaste snö utav grus
under midvinterns mörkaste dar.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-15 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick