Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inte vad det ser ut att vara

Samma hav som röt igår
ligger nu helt stilla.
Samma hav som stormade
ger nu dess blanka spegling.
Brottslingar som straffet får
för de har gjort nå't illa
Trots all smärtan gormade
blir dödstyst efter stegling.

Jorden sedd från rymdraket
är blå och sval och vacker.
Inte kan man ana att
den rymmer mycket jämmer.
Jord bak moln som skymt staket
av dolda hämdattacker
visar ej hur det är fatt
att nå'nting inte stämmer.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-15 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skaldat kring olika ämnen.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick