Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL STORMS

till storms, vackra stormfackla

mot lögn och korruption

mot ondskan som väller ut

från mörkerfurstens tron

till storms i en tid då

alltför många fegat ur

när örnar som förr flög fritt

har lockats in i bur

 

man kan aldrig släcka

himlens trotsiga brand

man kan aldrig räcka

lika långt som Guds hand

så brinn, vackra stormfackla

bränn bort orenhet

sätt tungan i brand

på varje slocknad profet

 

 

LArZ GUSTAFSSON 15/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-15 17:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåderar !!
2011-02-16

  anits VIP
Mycket bra skrivet
tycker om dina rader
2011-02-15

    Tea Alex
sätt tungan i brand

på varje slocknad profet


De raderna var helt suveräna! precis vad vi behöver - inte ska vi vara ljumma... :)
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP