Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GNISTREGN

vi står i gnistregn

i vår kamp för bröd

vi sammansvetsas

ger varandra stöd

vi står i damm som

blandas med vår svett

min sång är kampsång

och mitt blod är hett

 

ett gnistregn lyser

upp en ny epok

som var ett okänt

outforskat stråk

nu biter stål och

gnistor regnar ner

en liten tid och

sedan inte mer

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-15 17:38



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Styrkan och kampviljan lyser verkligen i den här dikten...
2011-02-19

  mare VIP
Bra !!
2011-02-16

  anits VIP
Väldigt starkt och bra skrivet
2011-02-15

    Tea Alex
Intensiv.
2011-02-15

  Katarina O´Nils Franke
Effektfull rytm, man rycks med.
2011-02-15

  Måna N. Berger
Känns som en riktig revolutionssång.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP