Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16-17 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på honom, inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv. Inte sände Gud sin Son till världen, för att döma världen, utan för att världen skulle bli frälst genom ho


Du behöver inte gå förlorad!

JESUS har räknat in Dig

i Sin offerdöd på

korset:


går Du ändå förlorad

beror det inte på

att JESUS inte

tog emot

Dig


utan på att Du

inte tog emot Honom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-16 07:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Försoningen blir din om du tror.
2011-02-18

    Sven-Erik Sköld
Urme, tack för den sakliga kritiken! Mvh S-E
2011-02-18

    Urme
problemet är förstår du Santa Claus
att denna stackars sven-erik sköld tror sig vara veta vad gud vill
och vad han tänker , det är ingen ide att opponera sig
för då hitta han något gammalt bibelcitat som han rabblar i sin förvirring för att övertyga sig själv om att han är en slags profet
som arbeta i guds namn
2011-02-17

    Sven-Erik Sköld
Det är Gud som räknat in Dig.
2011-02-17

    Sven-Erik Sköld
Du är inräknad! Mvh S-E
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld