Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Färgskifte

Ett fång tulpaner

får min bleka vinterdag

att börja glöda




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-17 10:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
tulpaner påminner oss om
att våren kommer
2011-02-17

    Maria Malm
Ett hopp om våren som förgyller dagen.
2011-02-17

    ej medlem längre
En varm färgrik haiku, med en vacker bild därtill!



@nn
2011-02-17

  vargtass
Mycket fint!!
2011-02-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fin. =)
2011-02-17

  Bibbi VIP
Applåder!!!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP