Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ang "Vi är så unga!"

Hejhej!

Tyvärr måste jag säga att ni får vänta lite till på nästa del av novellen "Vi är så unga!" som troligen kommer nån gång under helgen. Det är så här att jag förlorade precis allt jag skrev på den här novellen, så jag måste liksom börja om. Men som tur är, minns jag exakt vad jag skrev. Så det behöver ni inte oroa er om :) så håll utkik och ha tålamod. Den kommer när den kommer! ;)

Micaela




Prosa (Novell) av Twilightfreak
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twilightfreak