Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖD MANS HAND

klingor korsas

i hängd mans hus

tal om rep blir

ett gratisrus

knogar vitnar

på valkig hand

sårad kämpe

får blodad tand

 

krossad man mot

en solnedgång

samma sak

samma gamla sång

han var äldre

men hon var kär

tänk så orättvist

livet är

 

 

slitas ut för att

slitas ner

längtar hem till mitt

nattkvarter

jag vill drömma

om dig igen

fast du alltid

har andra män

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 18:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Du skriver så målande
att jag kan se allt som händer
när jag läser
2011-02-17

  Måna N. Berger
Dikten är som en film, på något sätt ser jag för mig ett slagsmål i mörka hamnkvarter, och någon som trött vandrar hem genom gränderna.
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP