Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förklaring på hur underbart Örtjärn är!


Jag vet hur det är i stan!

När jag är hemma
andas jag min luft

med hästskit och hönsloppor.

När jag relativt sällan är i stan
andas jag fel luft

Med urin och busslukt.

Hemma ser jag en farbror
som ibland skulle ses som två
en dag utan, en dag med...

Sina löständer.

I stan ser jag femhundra personer
utklädda till något dom inte är
även jag är utklädd

Till något jag aldrig annars skulle drömma om.

Hemma har jag min toppluva
mina trasiga joggingskor från 92
och ett par neongröna mjukisbyxor

Precis som att jag är jag.

Tur att grannarna bor långt bort.




Fri vers av Katrin
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-12-13 18:37



Bookmark and Share


  W.Riter
Jag börjar äntligen trivas riktigt bra i stan...har egentligen alltid bott i stan, men nu börjar jag känna kärleken till den. Jag kan väl kanske äntligen vara mig själv i stan...
Har många härliga känslor för landet också.:-)
Härligt att man trivs där man bor.
2006-09-03

    akarlsson
Ja, du är du. Det är jag glad för.
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin