Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar och orimligheter

När jag frågar människor vad jag ska skriva, då svarar de flesta "skriv om mig, skriv om mig" men jag skrattar lätt bort det och skriver om någonting annat istället.
Vad skulle de säga om jag skrev om dem? Om jag gav kritik och slet isär olika delar? De skulle inte bli glada, inte alls. Även jag ser fel med mina med människor. Jag vill inte skriva om de jag känner väl och resten vet jag inte hur de tänker, vad de tänker. Är det verkligen omöjligt för mig att skriva om en annan människa som jag inte hittat på själv?

Om jag sitter i ett rum där det är cirka fyra klasser, två jämnåriga och två yngre. Om jag sitter vid ett bord som är längst väggen på vänster sida. Om det var ett mycket kallt rum, även om ellementen var på. Om jag i detta rum, studerade de andra människorna i rummet, om de visste det, vad skulle de säga? Om de visste att jag såg igenom deras hud, blod fläsk, skelett. Rakt in i deras själ, vad skulle de göra då?




Fri vers av Hannah Söderberg
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah Söderberg
Hannah Söderberg