Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan är värre när du inte är här

Precis som du, precis som jag
Vi håller i ett rosa handtag

Frågan är nu den, kommer vi leta oss hem?
Jag känner mig ledsen när jag tänker på dig
Du och jag, vi hade liksom en grej

Jag känner mig inte ledsen för att du sårat mig
Tvärtom, du väckte allt det där inom mig

"Så minns jag dig, som en person som aldrig gjort mig besviken"
Passar bra här, du höll ihop mig då jag föll isär

De få gångerna jag sett dig i stan är det som att jag halkat på en gul banan
Du gör mig glad, du gör mig hel
Du betyder en hel del

Du var min bästa vän, du var verkligen det
Jag vill säga är, men då skulle jag ljuga...
Skulle jag inte det?

Tänker du på mig någon gång ibland?
Undrar du vad jag gör, om jag håller någon i hand?
Jag tänker ofta på dig, men det vet du nog redan om
Det känns som att du läser mina tankar, även när jag redan vänt mig om

Jag skickade ett sms till dig här om dagen, du svarade inte
Men det visste jag väl

30 april, är det just nu
Vi har inte träffats på ett tag
Jag håller inne mitt andetag

För jag väntar här på dig, för mig finns bara du
Men du kanske har glömt vem jag är?
Jag är kluven, itu

Jag gömmer mig bakom tiden, jag står där den står still
Kolla du en extra gång, jag vet att du vill

Jag väntar här på dig, du min bästa vän
Du hade nog gjort detsamma för mig

Jag tror att du kände detsamma för mig, förut
Men tiden har sprungit ifrån oss

Jag väntar på dig där tiden står still,
Jag kan stå här så länge du vill

Leta dock varsamt när du väl söker mig
Jag föll redan förra gången du lämnade mig




Fri vers av Hannah Söderberg
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-30 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah Söderberg
Hannah Söderberg