Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(O)självisk

Jag behöver inte ett ljust rum för att se skillnad
Jag behöver inte ett mörkt rum för att vidröra en annan själ
Jag kan le, jag kan skratta
Man kan vara glad utan anledning
Man kan vara glad, ändå
Även om barnen där borta svälter
Även om katterna sakta fryser ihjäl
Jag kan le, jag kan skratta
När alla andra tappar sin själ




Fri vers av Hannah Söderberg
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 20:20



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Fint och tänkvärt. Men fick en smula dåligt samvete!
2011-02-17

    ej medlem längre
good for you
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Söderberg
Hannah Söderberg