Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skulle vilja ha hjälp av ER med denna dikt, jag skriver den till min dotter och den ska kanske läsas på hennes dop. Kanske ska jag lägga till fler verser, och fixa slutet så det rimmar bättre. Vet ni hur? Och är den tillräckligt bra för att läsas infö


Oktobers första dag

På oktobers första dag
när det nyss har blivit höst
tar du ditt första andetag
vilar på mammas bröst

det största av mirakel
så liten i min arm
håller hårt mitt hjärta
strålar med din charm

jag talar för dig om kärlek
hur älskad du vackra är
jag berättar inget om världen
för allt vi behöver finns här

och ingen kan med ord tala
om den kärlek en mor har
om hur världen blivit vacker
på oktobers första dag ...





Fri vers av jagheterkarin
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-18 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagheterkarin