Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM de finns nån som undrar



OM de finns nån som undrar
Skönvik är ett minne blott
För mej
Ett dåligt minne
Värsta minnet är den ”kvinnliga chefen”
Som tack vare sina egna oegentligheter
Hela tiden måsta hacka på andra

Och hennes vidriga sätt
Hon var så vidrig och hatad så att hon måste bo
På annan plats i stan
Av rädsla för att möta nån av de boende
Hon kom, låste bilen och smög in
Sen smög hon ut, tog sin bil och for
Alltför att ingen skulle hinna

Hon bodde i Bosvedjan
Men lät polacker göra jobbet
Och det sades rätt offentligt att
De inte var det enda de gjorde med henne
Så hon var helt enkelt både chef och madrass
Man kanske kan säga att hon var den ”kvinnliga”
Varianten på den elake företagaren i filmen
Den enfaldige mördaren

Tydligen så var en av hennes nöjen att
Vräka hyresgäster
De spelade ingen roll om de bara
Var lite försenade med hyran
Vem kan tro det om en kvinna annars….
Men det ger ”Skönvik” ett helt annat rykte
Än vad det annars skulle ha….

NU slipper jag SKÖNVIK
Och detta fastighets bolag
Det är så skönt att slippa….
Hon kan få vara luder så mycket hon vill
Kanske betalar en del hyran t o m på det viset….
Men jag slipper henne nu
"Diktatorissan" eller vad kallas det
Med en "KVINNLIG" PSYKOPAT MED FÖR MYCKET MAKT




Fri vers (Fri form) av skönviks ma-dam
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-19 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skönviks ma-dam