Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fort fort så ingen hinner i kapp


springbaraspring

jobba jobba jobba jobba jobba

sova sova sova sova sova

äta äta äta äta äta äta

rusa rusa rusa rusa

ha! ha! ha! ha! ha! h....

ingen kommer i kapp


oj oj vad hände???


tiden tog mig i ett jätte grepp


stanna till innan du bränner alla dina skepp....




Övriga genrer av mango
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-12-14 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mango