Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som små ,som två


krocken

Smegal din lille krumme klant

letar så efter en egen slant

snuva ingen du håller av

du har ju inga samvetskval


stjäl utan att tänka dig för

du kan ju såra någon med

det du gör




Fri vers av mango
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-12-28 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mango