Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa tårar

Läpparna är fuktiga och smakar salt
Salt från tårarna

Mina kinder är kladdiga
Kladdiga av utsmetad mascara och tårar

Mina ögon är blanka
Blanka från alla tårar

Jag skakar på grund av alla tårar
Jag hatar alla dessa tårar




Fri vers av izzie
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-20 18:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det var ett klargörande i något poetiskt förpackning

annars lär det bli ...
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

izzie
izzie